Jaarlijks verlof!

Van 20/01/2020 tot en met 26/01/2020

crown

“Waar de poezen ook op vakantie gaan”

about

title

"Waar de poezen ook op vakantie gaan!"

Wij zijn een kleinschalig kattenhotel in West-Vlaanderen. Enkel poezen kunnen hier op logé komen. We vangen uw poes op met de grootste zorg en hygiëne. Net zoals de baasjes op vakantie zijn, kunnen ze er hier eens tussenuit om te ravotten in een ruime buitenren of tot rust komen in één van onze verblijven.

Om het pension te bezoeken of de poezen te brengen en af te halen is alles steeds op afspraak Let wel: Indien u te laat of te vroeg bent zonder te verwittigen moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden!

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze grote liefde voor viervoeters wordt het voor uw poes ook een luilekkervakantie! Als voeder krijgen de poezen Animali’s, premium kattenvoer. Het is ook bij ons te verkrijgen.

 
 
 

Onze sterke punten

Prijs & kwaliteit

Prijs & kwaliteit

Wij willen de luxe van Kitty Deluxe kunnen aanbieden aan elke poes.
Daarom proberen wij de tarieven betaalbaar te houden maar toch bieden we een optimale verzorging.

Comfort & bezigheid

Comfort & bezigheid

Er is een groot aanbod aan comfortabele mandjes, spannende speeltjes en leuke krabpalen waar uw schat gebruik van kan maken. Ook krijgen ze individuele aandacht.

Hygiëne

Hygiëne

Elke dag wordt het pension met de grootste zorg ontsmet. Er wordt vers eten en drinkwater voorzien en de kattenbakken worden gereinigd.

Ruime Hokken

Ruime Hokken

Wij zijn voorstander van het apart houden van poezen. Daar niet elke poes het goed doet in groep. Daarom heeft elke poes hier een individueel verblijf.

Rustige locatie

Rustige locatie

Wij zijn rustig gelegen en toch makkelijk te bereiken. Wij vangen enkel poezen op dus er is geen stress van andere dieren.